Nieuwe zaakjes bij Meernbrug

Foto: RDN

Er zijn veel ontwikkelingen in het ‘hart van De Meern’ de laatste tijd. Onder andere heeft de gemeente plannen voor woningen aangekondigd op het parkeerterrein bij de vroegere Jumbo/C1000 en organiseert er een bijeenkomst over. Maar er is meer.

Aan de Meerndijk heeft zich een interieur pop-up store gevestigd waar de Onderdelenshop was en vlak ernaast is een heuse distilleerderij. Het pand waar ijssalon Zomers voorheen in zat, is mooi opgeknapt en staat te huur voor 30.000 per jaar. De bestemming ervan is horeca/detailhandel. Als je wilt kun je er ook intrekken, want er zit een woning boven.
Zoals Nieuws Leidsche Rijn al eerder aankondigde, komt er een lunchzaak op de hoek van de Zandweg/Castellumplein waar bloemenzaak Bloem 2.0 in zat. Maar ook naast de apotheek aan de Zandweg 137/138 gaat er winkelruimte komen. Daar staan twee nieuwe panden in de planning die verhuurd gaan worden aan detailhandel.

Adverteren op Nieuws Leidsche Rijn? Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.

Cookieinstellingen