Wat komt er in Hart van De Meern Zuid? Inloopbijeenkomst 4 oktober

Foto: Gemeente Utrecht

De gemeente heeft aangekondigd plannen te maken voor woningen in het zuidoostelijke deel van het Hart van De Meern. Dat is op de plek waar vroeger de C1000/Jumbo zaten en waar het parkeerterrein tot aan de busbaan is. Er komt een inloopbijeenkomst op 4 oktober 2023. De bijeenkomst is tussen 19.00 en 21.30 uur in verenigingsgebouw De Zandweg.

Sinds 2015, toen de laatste bestemmingsplannen bekend zijn gemaakt, is het stil gebleven vanuit de gemeente rondom dit stukje De Meern. Wel vonden er verschuivingen plaats van vooral detailhandel die aan de Meerndijk en de Rijksstraatweg gevestigd zijn en vond de sloop plaats van het oude postsorteercentrum. Volg deze link voor eerdere informatie hierover.

Op 4 oktober organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst om nieuwe plannen te bespreken. U kunt wensen en ideeën voor het gebied delen tijdens een inloopbijeenkomst op 4 oktober. Daarna wordt het Stedenbouwkundig Programma van Eisen (pdf, 6,9 MB) uit 2015 aangepast. Begin 2024 bespreken ze die opnieuw met de bewoners.

  • Datum: woensdag 4 oktober
  • Tijd: 19.00-21.30 uur
  • Locatie: Verenigingsgebouw De Zandweg, Zandweg 148, De Meern

Kunt u niet komen en wilt u toch uw mening geven? Bel 14 030 of stuur een e-mail naar [email protected].

 

Cookieinstellingen