Nieuwe Lunchzaak in De Meern

Foto: RDN

Het plein bij de Meernbrug is de laatste tijd een feest om te zien: met het mooie weer komen mensen er bij elkaar terwijl ze een ijsje eten. Dat ijssalon Zomers de voornaamste trekpleister is, is duidelijk. Maar de fontein heeft ook een grote aantrekkingskracht. Het lijkt erop dat het plein nog leuker gaat worden met de komst van een lunchzaak.

De bloemenzaak Bloem 2.0 zat tot afgelopen mei in het hoekpand aan de Zandweg. Na 5 jaar hielden de eigenaren ermee op. In dat pand komt nu een lunchzaak. De verbouwing is volop bezig, zo is de ingang van de zaak verplaatst richting het plein, waar net zoals bij spareribs restaurant Sam’s King Ribs een pad loopt dat eventueel dienst kan doen als terras.

Als de steiger aan de Leidse Rijn ook ooit gerealiseerd gaat worden zoals jaren geleden door de gemeente beloofd is, heeft De Meern straks een pareltje van een plein.

 

Cookieinstellingen