Contact

Heb je iets te melden of wil je een persbericht sturen? Je kunt ons mailen naar  [email protected].  Bij elk bericht plaatsen we een foto. De foto moet liggend zijn en mag maximaal 5 MB zijn (maar moet minimaal 894 bij 504 pixels hebben).
Je kunt ons vinden op x @leidsche-rijnnws, Facebook Leidsche-Rijn.nieuws en Instagram Leidscherijnnieuws

Adverteermogelijkheden

  • Bannering
  • Advertorial/artikel op maat
  • Vacature
  • Bedrijfsvermelding
  • Facebook-campagnes

Adverteren?

Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.

Over Nieuws.nl

Nieuws.nl bestaat al sinds 2002, het jaar waarin nog geen 50% van de Nederlandse bevolking toegang tot internet had. Tegenwoordig heeft bijna 98% van de huishoudens in Nederland een of meer internetaansluitingen. Het wordt dan ook steeds drukker op onze Nieuws.nl-websites; ieder jaar stijgt het aantal pageviews.

Dat komt niet alleen door onze terugkerende lezers, maar ook door inzet van onze beheerders. Dit zijn lokale journalisten die precies weten wat er speelt in hun gemeente en hoe ze dit kunnen vertalen naar een sterk nieuwsplatform. Een site met publicaties van divers Nederlands nieuws.
De focus ligt op lokaal nieuws binnen de desbetreffende gemeente.

Als lokale nieuwsvoorziening werkt Nieuws.nl graag samen met lokale ondernemers. Een advertentie of artikel op één of meerdere lokale nieuwssites is de ideale mogelijkheid om je verhaal te vertellen en je publiek te benaderen.

 

Neem contact op