Samen de vrijheid vieren in Leidsche Rijn tijdens de Vrijheidslunch  

Foto: Jan van Beijnhem.

Op 5 mei wordt dit jaar voor de tweede keer een vrijheidslunch georganiseerd in Leidsche Rijn. Dit is een gratis lunch waar het vieren van vrijheid en verbinding centraal staat. Deze vrijheidsmaaltijden worden al meerdere jaren in allerlei vormen overal in Nederland georganiseerd.

In Leidsche Rijn kunnen zo’n 250 bewoners kunnen aanschuiven om 12 uur aan de lange tafels onder de perronkappen op het Berlijnplein en samen eten, met elkaar in gesprek gaan en van diverse optredens genieten. Er is een divers aanbod en er wordt met vega, vegan en andere dieetwensen al rekening gehouden. Het programma duurt van 12 tot ongeveer 14 uur. Deze bijzondere middag vol bijzondere ontmoetingen is gratis voor deelnemers die zich hiervoor hebben aangemeld. Hierbij geldt: vol is vol. Aanmelden kan vanaf nu via de website www.stichting4en5meileidscherijn.nl/5-mei

Overig
Op de website vindt u ook meer informatie over de dodenherdenking op 4 mei, over de stichting 4 en 5 mei Leidsche Rijn en hoe u kunt helpen bv als extra bestuurslid of deelnemer werkgroep. Ook kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 4 en 5 mei Leidsche Rijn wordt mede mogelijk gemaakt door het initiatievenfonds van de gemeente Utrecht, het ondernemersfonds en het Vfonds.

 

Cookieinstellingen