Taal Doet Meer zoekt vrijwillig coördinatoren

Foto: Taal Doet Meer

Utrecht is een kleurrijke stad, met maar liefst 169 verschillende nationaliteiten. Maar lang niet iedereen doet volwaardig mee. Wanneer je de Nederlandse taal niet spreekt, kan dat grote gevolgen hebben voor je (toekomst)kansen, gezondheid, zelfstandigheid en sociale leven. Taal Doet Meer helpt taalbarrières te verkleinen en zo ieder in zijn kracht te zetten. Help mee als vrijwillig coördinator om die missie mogelijk te maken!


Als vrijwillig coördinator ben je de spin in het web van de projecten van Taal Doet Meer. Je koppelt vrijwilligers aan mensen die Nederlands willen leren en begeleidt een vast groepje taalvrijwilligers in hun werk. Je denkt met ze mee en geeft hen advies. Als coördinator heb je met iedereen contact, ontmoet je veel nieuwe mensen uit diverse culturen en ontvang je keer op keer waardering van deelnemers, hun gezinnen en de vrijwilligers, die dankzij jou met de taal aan de slag kunnen!

“De organisatie van Taal Doet Meer vind ik zo ontzettend positief! Iedereen heeft altijd zin, reageert snel en onderzoekt samen. Heel stimulerend.”Karin, vrijwilliger

Afhankelijk van het project, zijn er vrijwillige coördinatorfuncties beschikbaar vanaf 2 uur tot 12 uur per week – voor ieder wat wils! Je kunt je tijd zelf indelen en bent dus heel flexibel. Je wordt uitvoerig begeleid door een professionele vrijwilligersorganisatie. Iets voor jou? Kijk op www.taaldoetmeer.nl/word-vrijwilliger/vrijwilligersbegeleider/ of bel naar 030 – 294 75 94.

Cookieinstellingen