Resto VanHarte kookt voor de buurt én voor gemeenteraadsleden in het bedrijfsrestaurant Woonin

Foto: Resto van Harte

Resto VanHarte verzorgt op 2 april een lekker en gezellig Pop-up-diner voor buurtbewoners en gemeenteraadsleden in het bedrijfsrestaurant van het kantoor van Woonin. Resto VanHarte is een initiatief waar je nieuwe mensen uit je buurt kunt ontmoeten aan tafel. Eet je liever samen dan alleen?

Je hoeft alleen te reserveren en aan te schuiven! Naast een lekker driegangendiner staat er regelmatig een verrassend thema op het menu. Een pubquiz, een muziekoptreden of theater. Een dialoog, of een buurtinitiatief dat zich presenteert tussen de gangen door. Dit keer de kans om gemeenteraadsleden te ontmoeten die bij Woonin op bezoek zijn. Ook de directeur van Woonin, Henk Peter Kip schuift aan. Het Restoteam duikt met hulp van medewerkers van Woonin en onder leiding van onze chefkok de keuken in om een lekker driegangendiner op tafel te toveren. Er is plek voor 50 gasten, dus reserveer op tijd! ‘We hebben afgesproken vanaf nu elke eerste dinsdag van de maand bij Woonin te koken! Een mooi ingericht gebouw, heel gastvrije medewerkers en een gezellig restaurant. Geweldig dat we hier voor onze gasten mogen koken en een gezellige avond organiseren. En wat leuk dat onze raadsleden sfeer komen proeven!’ aldus Jolanda Panis, manager van Resto VanHarte in Utrecht.

Praktisch:

Data: 2 april en daarna elke 1e dinsdag van de maand.

Inloop vanaf 17.30, aanvang programma om 18.00 uur, einde ca 19.45 uur. Reguliere prijs voor het diner is 8 euro, op vertoon van een upas betaal je 5 euro en kinderen tot 12 jaar 50% korting. Iets extra’s is altijd welkom. Locatie is het bedrijfsrestaurant van Woonin, aan de Koningin Wilhelminalaan 9 in Transwijk.

Dieetwensen? Geef het even door bij reservering. Reserveren via www.restovanharte.nl , kies dan de locatie Nieuw Rotsoord en reserveer. Je krijgt dan een bevestiging met het juiste adres van Woonin aan de Koningin Wilhelminalaan 9. Of telefonisch, via 0900-9003030. Kom je er niet uit? Stuur een mailtje aan [email protected]. Reserveren is mogelijk vanaf een maand tevoren tot dinsdagochtend.

Cookieinstellingen