Jeugdteams korfbalvereniging Fiducia zaalkampioen

Foto: Fiducia

Twee jeugdteams van korfbalvereniging Fiducia zijn zaalkampioen geworden, namelijk Fiducia E2 en Fiducia E1. Beide teams werden afgelopen zaterdag gehuldigd.

Ze ontvingen een mooi kampioensshirt, een diploma en een medaille. Vanaf april gaan ze weer wedstrijden spelen op het veld. Samen met alle andere jeugdteams gaan ze strijden voor een nieuw kampioenschap. Naast de kampioenen bij de jeugd, zijn bij de senioren Fiducia 2 en 4 kampioen geworden. Het tweede promoveert hierdoor naar de 2e klasse. Het vierde team van Fiducia speelt volgend seizoen in de 3e klasse.

Wil je kind(eren) proeftrainingen doen bij Fiducia?
Dat kan! Kinderen kunnen altijd een paar proeftrainingen volgen om kennis te maken met korfbal. Iedere zaterdagochtend van 9.00 tot 10 uur trainen de allerjongsten bij Fiducia. De kangoeroe Klup is voor kinderen van 3, 4 en 5 jaar oud. Ze maken spelenderwijs kennis met korfbal. Interesse, mail dan naar [email protected].

Meer informatie over de vereniging: www.fiducia.nu

 

Cookieinstellingen