Het NUT speelt Voor altijd en altijd en altijd en altijd

Foto: Het NUT

Van 9 mei t/m 2 juni speelt het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) haar 11de zomervoorstelling op locatie in Utrecht Leidsche Rijn: Voor altijd en altijd en altijd en altijd. Theatermakers Greg Nottrot en Floor Leene ensceneren hun eigen bruiloft, bijgestaan door muzikant Pascal van Hulst en in regie van Maurits van den Berg.

Voor altijd en altijd en altijd wordt een echte NUT-avond: een drie uur durend mini-festival met theater, diner en ontmoeting. De voorstelling is zestien keer te zien, op locatie bij Boer Peter in Haarzuilens (Utrecht).
Voor altijd en altijd en altijd en altijd vertelt het verhaal van Greg en Floor, twee geliefden die elk op hun eigen manier omgaan met het idee van de dood. Terwijl Greg de liefde wil vieren en onsterfelijkheid omarmt, zoekt Floor naar praktische zekerheid voor het geval van overlijden. Hun verschillende benaderingen leiden tot een boeiende tweestrijd over de betekenis van liefde en het omgaan met verlies.

Voor altijd en altijd en altijd en altijd is niet alleen een avond vol theater en culinair genot, maar stelt ook belangrijke vragen over hoe we als samenleving omgaan met de dood. Door middel van een meeslepend verhaal en interactie met het publiek, nodigt de voorstelling uit tot reflectie en dialoog over een universeel thema. Hoe organiseer je ware liefde en hoe bespreek je de onvermijdelijke tegenspoed die je in een mensenleven samen gaat tegenkomen?

Waar en wanneer?

De voorstelling vindt plaats op het terrein van ‘boer Peter’ in Haarzuilens (Thematerweg 6, Utrecht), een idyllische kersenboomgaard in Leidsche Rijn.

Speellijst

Do 09 Mei – 18:30 | Hemelvaartsdag

Vr 10 Mei – 18:30

Za 11 Mei – 18:30

Zo 12 Mei – 15:00 | Pinksteren, Matinee

Do 16 Mei – 18:30

Vr 17 Mei – 18:30

Za 18 Mei – 18:30

Zo 19 Mei – 15:00 | Matinee

Do 23 Mei – 18:30

Vr 24 Mei – 18:30

Za 25 Mei – 18:30

Zo 26 Mei – 18:30

Do 30 Mei – 18:30

Vr 31 Mei – 18:30

Za 01 Jun – 18:30

Zo 02 Jun – 15:00 | Besloten

Voor meer informatie en kaartverkoop: het-nut.nl

Cookieinstellingen