Koningin gezocht voor Woerdense VakantieWeek

Foto: Vakantieweek Woerden

Eind augustus staat traditioneel in het teken van de Woerdense VakantieWeek. Dit jaar vormt een bijzondere mijlpaal want dit jaar is de 70e editie. Onmisbaar tijdens de Vakantieweek is het Koninklijk Trio. De organisatie kondigt met trots aan dat de aanmelding hiervoor officieel is geopend.

Zoals altijd zoeken we één Koningin (minimaal 18 jaar oud) en twee Hofdames (minimaal 17 jaar oud). Het Koninklijk Trio is een bekende traditie binnen de Vakantieweek en speelt een grote rol tijdens de Vakantieweek.

Als lid van het Koninklijk Trio neem je deel aan een rijke traditie die niet alleen de Vakantieweek, maar ook die jong en oud in Woerden met elkaar verbindt. Ook brengen zij de VakantieWeek naar hen die zelf niet in staat zijn om naar het Exercitieveld te komen. Het is een unieke kans om een sleutelrol te vervullen tijdens de leukste Week van het Jaar. De voorgaande Koninklijke Trio’s koesteren waardevolle herinneringen die een leven lang meegaan.

Aanmeldingen zijn welkom tot 1 april a.s. via https://vakantieweek.nl/fun/koninklijk-trio/. Grijp deze kans en maak deel uit van een traditie die de geschiedenis van Woerden kleur geeft.

Cookieinstellingen