Koken, zingen, springen, tuinieren en andere naschoolse activiteiten

Foto: Brede School

Koken, zingen, springen, tuinieren en andere naschoolse activiteiten en avonturen beleven tijdens een van de vele naschoolse activiteiten van Brede School Het Zand en De Klimroos. Het nieuwe naschoolse aanbod gaat vanaf 29 januari 2024 in de wijken Het Zand en Parkwijk van start. Met sportieve en uitdagende naschoolse activiteiten waaraan alle kinderen van 4 t/m 12 jaar mee kunnen doen!

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud en wil jij graag alles rondom koken leren?? Kook dan mee met Ratatouille op de woensdagen in Buurtcentrum Bij de Buren. Maar wees snel want vol is vol!
Zing jij liever of wil jij wel eens een eigen lied maken geef je dan op voor Muziekavontuur (4-7 jaar) of voor Zing en maak muziek (8-12 jaar) in Buurtcentrum Het Zand op de dinsdagmiddagen.
Beleef jij graag avonturen in de wijk en vind je het niet erg vies te worden bij het hutten bouwen of beestjes zoeken? Doe dan mee met de Avonturenclub die dinsdag 13 februari start op Buurttuin Johanniterveld voor kinderen uit groep 5 t/m 8. Het tuinieren met e Tuinbikkels start later op dinsdag 2 april.
Op de woensdagmiddagen dans je al vanaf 4 jaar mee en bij Freerunnen van Parkourculture oefen je allerlei flips en tricks op de dinsdagen. Bij KungFu van Wudao Kungfu school kun je op verschillende dagen terecht om verschillend stoot- en traptechnieken te leren. En al lekker vroeg op zondagochtend leer je spelenderwijs allerlei zelfverdedigingsvaardigheden bij de Aikidolessen voor 8 t/m 12 jaar.

Alle activiteiten met verdere informatie en aanmelden zijn te vinden op de site van DoeMeeInUtrecht: https://www.doemeeinutrecht.nl/.
Via de link Naschoolse wijkactiviteiten Brede School Het Zand/De Klimroos vindt U de activiteiten van de brede school mooi onder elkaar.
De activiteiten zijn veelal gratis met U-pas of er wordt een bijdrage van 5€ (of 35€ voor de Tuinbikkels) gevraagd.
Neem een kijkje en schrijf je!

De Brede Scholen Het Zand, De Klimroos en haar partners verzorgen in samenwerking met diverse wijk(sport)organisaties drie keer per jaar een naschools aanbod dat open staat voor alle kinderen uit de (omliggende) wijk. Verdere informatie bij de brede schoolcoördinator: [email protected]

 

Cookieinstellingen