Coaches Vida Vitaal helpen je kilo’s lichter worden: het verhaal van Azra

Foto: Vida Vitaal

Heb je genoeg van die overtollige kilo’s en droom je van een gezonder, lichter leven? Lees dan het inspirerende verhaal van Azra. Deze 27-jarige vrouw besloot een half jaar geleden dat het tijd was voor verandering en begon haar reis naar een gezonder bestaan met Project LIJFCHANGER bij Vida Vitaal.

Azra had al talloze diëten geprobeerd, maar niets leek blijvende resultaten te bieden. Haar drukke baan in de kinderopvang in Vleuten maakte het lastig om diëten vol te houden. Maar toen ontdekte ze Vida Vitaal, en dat bleek het keerpunt te zijn waar ze naar op zoek was: “Ik twijfelde in het begin best wel, maar ik raakte overtuigd dat dit plan wel werkte, doordat ik vrij snel mijn gewicht op de weegschaal zag zakken.”

Met Vida Vitaal kreeg Azra 24/7 coaching en ontdekte ze een programma dat niet alleen effectief was, maar ook gemakkelijk vol te houden was. In slechts zes maanden verloor ze maar liefst 30 kilo! Ze benadrukt de waarde van de begeleiding die ze kreeg van Stein, haar coach: “Die zorgde er bij mij ook voor dat ik na elk weegmoment met nieuwe motivatie verder kon en dat je bij elke kilo die eraf is je weer trots mag zijn op jezelf, ongeacht je het wel of niet beseft dat je een prestatie neerzet. En waar ik het meest blij mee ben is dat ik weer mijn oude ik teruggevonden heb!”
Twee keer per week gaat Azra baantjes trekken. Dat is geen onderdeel van het programma, maar ze vindt het heel fijn dat ze de routine heeft kunnen oppakken.

Tekst gaat door onder de foto

 

Wat maakt Vida Vitaal zo anders? Hier zijn enkele hoogtepunten:

  1. Drie-stappenplan voor succes: Vida Vitaal biedt verschillende programma’s aan, waaronder Project LIJFCHANGER. Dit programma omvat een drie-stappenplan met gezonde en voedzame maaltijdvervangers, 24/7 coaching, en wekelijkse weegmomenten. Hierdoor zie je snel resultaten en blijf je gemotiveerd om door te gaan. Stein van Vida Vitaal vertelt: “In die maaltijdvervangers zitten alle nodige vitamines en mineralen. Je komt dus niets tekort. Sterker nog: vanaf dag één voel je je fitter en blijer.”
  2. Professionele begeleiding: Azra benadrukt dat de begeleiding van Vida Vitaal essentieel was voor haar succes. Stein, haar coach, stond altijd voor haar klaar en motiveerde haar om haar doelen te bereiken. De coaches van Vida Vitaal zijn tijdens je programma 24/7 bereikbaar voor je.
  3. Geleidelijke overgang naar een uitgebalanceerd eetpatroon: na het gebruik van maaltijdvervangers begeleidt Vida Vitaal je bij een geleidelijke overgang naar een uitgebalanceerde lifestyle. Dit voorkomt het beruchte jojo-effect en zorgt voor blijvende resultaten.
  4. Niet goed = geld terug: het drie-stappenplan van Vida Vitaal is al zo vaak een succes gebleken dat er bij een Project LIJFCHANGER een niet goed geld terug garantie wordt afgegeven. Je krijgt dus het gehele bedrag terug, wanneer je niet het beoogde succes hebt behaald als het programma is afgerond. Zo wordt het doen van een investering in een gezonder en gelukkiger leven wel een hele veilige.

Vida Vitaal sluit het programma af met een beauty-avond, waar deelnemers worden verwend met styling van haren en make-up. Bovendien ontvang je een kledingbon voor een nieuwe garderobe die bij je nieuwe lichaam past.

Ben je geïnspireerd door Azra’s verhaal en wil je zelf ook een afslanktransformatie ondergaan? Stel je eens voor hoe anders jouw kerst er dit jaar uit kan zien! Maak een afspraak via de link in onderstaande video voor de gratis gezondheidscheck in de praktijk bij één van de coaches van Vida Vitaal. Zij helpen je met liefde.

Vida Vitaal heeft praktijken op vier locaties in Midden-Nederland, namelijk Woerden, De Meern, Schoonhoven en Vianen.

Cookieinstellingen