Naschoolse activiteiten van Brede School Het Zand en De Klimroos

Foto: Brede School

Het nieuwe naschoolse aanbod gaat vanaf 18 september in de wijken Het Zand en Parkwijk van start. Met sportieve en uitdagende naschoolse activiteiten waaraan alle kinderen van 4 t/m 12 jaar mee kunnen doen.

Het verbouwde Buurtcentrum Het Zand beschikt nu over een mooie keuken. Dus, ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud en wil jij graag leren koken?? Kook dan mee met Ratatouille op de woensdagen in Buurtcentrum Het Zand. Maar wees snel want vol is vol!
Ga jij liever met allerlei materialen en technieken aan de slag? Sluit je dan aan bij het Maaklab met de Vrijstaat op de maandagmiddag.
Beleef jij graag avonturen in de wijk en vind je het niet erg vies te worden bij het hutten bouwen of beestjes zoeken? Doe dan mee met de Avonturenclub die dinsdag 19 september start bij Buurtcentrum Bij de Buren voor kinderen uit groep 5 t/m 8. 

Bij Atletiek leer je op dinsdagen lopen, springen en werpen met U-Track, op woensdagmiddag dans je al vanaf 4 jaar mee en bij Freerunnen van Parkourculture oefen je allerlei flips en tricks. Bij KungFu van Wudao Kungfu school kun je op verschillende dagen terecht om verschillend stoot- en traptechnieken te leren. En al lekker vroeg op zondagochtend zijn er Aikidolessen voor 8 t/m 12 jaar voor het spelenderwijs oefenen van allerlei zelfverdedigingsvaardigheden. 

Van al deze activiteiten is de verdere informatie en wijze van aanmelding te vinden op: https://bredeschoolutrecht.nl/het-zand/activiteiten/
De activiteiten zijn gratis of er wordt een bijdrage van 5€ gevraagd. Neem een kijkje en schrijf je!

De Brede Scholen Het Zand, De Klimroos en haar partners verzorgen in samenwerking met diverse wijk(sport)organisaties drie keer per jaar een naschools aanbod dat open staat voor alle kinderen uit de (omliggende) wijk. Verdere informatie bij de brede schoolcoördinator: [email protected] 

 

Cookieinstellingen