Renovatieplannen Weide Wereld

Foto: Gem. Utrecht

De gemeente werkt samen met de gebruikers van de Weide Wereld aan de renovatieplannen van MFA (Multifunctionele accommodatie) Weide Wereld. We willen van Weide Wereld een kindvriendelijk, toegankelijk, gezond en toekomstbestendig gebouw maken.

Na de verbouwing heeft Weide Wereld een gezond binnenklimaat en een goede luchtkwaliteit, is de gebruiksvriendelijkheid verbeterd en is het gebouw kindvriendelijk, zijn ruimtes opgefrist en is besloten wat de kleur van het glas wordt en is er geen wateroverlast meer.
In mei 2023 start de aannemer met de verbouwing van MFA Weide Wereld. De verbouwing duurt ruim 1 jaar, van mei 2023 tot en met zomer 2024.

Verhuizing scholen
Het aantal basisschoolleerlingen in Vleuterweide verandert. Daarom moesten we met schoolbesturen nieuwe afspraken maken over de plaats van de 3 scholen in de buurt. We zijn het eens over een nieuwe plek. De Twaalfruiter locatie Boomgaarden/Balkon komt straks in Weide Wereld. OBS Vleuterweide en Zonnewereld verhuizen straks naar nieuwe schoolgebouwen aan de Passiebloemweg.

Deze organisaties kunt u straks vinden in Weide Wereld:
WIJS!
kinderopvang Kind & Co Ludens
Gro-up
Partou
Reinaerde De Ster Kinderopvang
DOCK Welzijnsorganisatie

 

 

Adverteren op Nieuws Leidsche Rijn

Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.

 

Reacties

Cookieinstellingen