Lentemarkt bij Emmaus Haarzuilens

Foto: Emmaus

De traditionele Lentemarkt, van 11.00u tot 15.00uur is 27 mei op het terrein van Emmaus Haarzuilens aan de Eikstraat 14 te Haarzuilens. Naast de gebruikelijke tweedehands spullen zijn er extra kramen met curiosa, boeken & platen en sieraden. 

Op zoek naar bijzondere spulletjes of naar een zomerse outfit? Kom naar Emmaus op zaterdag 27 mei. We hebben boeken, meubels, curiosa en er is live muziek! Een mooie dag met live muziek door Yasmijn en onze bewoner Suus. Twee aanstormende talenten met zang, piano en gitaar. En natuurlijk ontbreken de lekkere Sudanese hapjes van Mary niet. Ook zijn sieraden uit Mali te koop. Breng je kinderen mee want er is een springkussen. 

De helft  van de opbrengst gaat naar Land van Ons, een burgercoöperatie die zich richt op het herstel van landschap en biodiversiteit. 

De andere helft gaat naar het solidariteitsfonds van Emmaus International. Solidariteit, samen delen, respect en het welkom heten van de ander zijn de pijlers van de Emmaus-beweging.

 

 

Adverteren op Nieuws Leidsche Rijn

Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.

 

Reacties

Cookieinstellingen