Loop van Leidsche Rijn op zondag 4 juni

Foto: Loop van Leidsche Rijn

Verbinden en sporten is in deze tijd belangrijker dan ooit. De Loop van Leidsche Rijn, de Lint-Wurmpie Run, de Abrona Loop en de nieuwe Buddyloop wordt dit jaar op zondag 4 juni georganiseerd. Meerdere wegen zullen afgezet zijn.

Op het evenemententerrein in het Máximapark, is de start/finish-locatie van alle afstanden: de 15km en de andere onderdelen 10km en 5km van De Loop van Leidsche Rijn, de Abrona Loop (voor mensen met een (verstandelijke) beperking) en de diverse afstanden van de Lint-Wurmpie Run van 3 t/m 14 jaar.
Ook is er met een groep hardlopers mee te doen aan de ‘Team Loop’. Naast de diverse hardlooponderdelen is er dit jaar wandelen toegevoegd onder de naam Buddyloop. Er wordt gewandeld voor het goede doel Buddyhuis.
De Lint-Wurmpie Run is vanaf dit jaar, net als de andere looponderdelen, ondergebracht bij de Stichting Leidsche Rijn Sportief. Debbie Voortman-Peek, voormalig organisator van dit jeugdonderdeel, zal ambassadrice zijn.

Info en inschrijving

 

Adverteren op Nieuws Leidsche Rijn

Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.

 

Cookieinstellingen