Appelmoes van Maximoes te koop bij Anafora

Foto: Maximoes

Maximoes en het in het Máximapark gelegen restaurant Anafora gaan nauw samenwerken, op verschillende manieren. Vanaf deze week is Maximoes, gemaakt van appels uit het Máximapark, te koop bij Anafora. Binnenkort staat het ook op het (vernieuwde) menu van het parkrestaurant.

Omdat eigenaar Happy Megally van Anafora en Maximoes-eigenaar Esther de Hek ontdekten dat ze als ondernemers allebei in Leidsche Rijn verbinding en plezier willen stimuleren, organiseren ze komend jaar leuke (kinder)evenementen die voor iedereen (gratis) toegankelijk zijn. Het eerste evenement (‘Van appel tot Maximoes’) is in de voorjaarsvakantie, op 2 maart a.s.

‘Anafora heeft een prachtige locatie in Leidsche Rijn, waar plek is voor heel wat mensen’, vertelt Esther. ‘Ik heb een mooi biologisch product, Maximoes, waar ik graag van laat proeven. Deze appelmoes vertelt ook een verhaal, meerdere zelfs. Dat gezond lekkers zo maar voor het grijpen ligt, in de boomgaard van het park waar je vlakbij woont bijvoorbeeld. Voor kinderen kan dit een leuke ontdekking zijn, maar ook volwassenen willen we meenemen in onze missie om plezier en verbinding in Leidsche Rijn te stimuleren.’

Cookieinstellingen