Elisa Schipper uit Terwijde schrijft boek ‘Love your body’. Let op, weggeefactie!

Foto: Elisa Schipper

Een vijfde van de Nederlanders houdt zich aan een dieet en per maand wordt er ruim 36.000 keer gezocht op de zoekterm ‘snel afvallen’. Ook Elisa Schipper uit Terwijde was jarenlang, zonder succes, aan het dieethoppen. Inmiddels heeft Elisa haar eigen afvalmethode ontwikkeld met een focus op de body-mind connectie en is zij 15 kilo afgevallen. Ze schrijft erover in het boek ‘Love your body’ waarvan Leidsche Rijn Nieuws drie exemplaren gratis mag weggeven.

“Ik kijk naar de psychologie achter ons eetgedrag en de blokkades die in de weg kunnen liggen, waardoor je gedwarsboomd wordt bij het afvallen,” aldus Elisa. Elisa heeft al duizenden vrouwen geïnspireerd met haar cursussen. Ze is leidster van de Oh Wauw Movement. “De goede voornemens staan alweer bijna voor de deur en dan starten veel Nederlanders met een nieuw dieet om af te vallen. Uit wetenschappelijk onderzoek is juist gebleken dat een groot deel van de mensen weer evenveel of meer weegt na het volgen van een dieet,” aldus de schrijfster.

Haar boek ‘Love your body’ is vanaf vandaag verkrijgbaar in de boekhandel. In het boek vertelt Elisa over hoe zij stopte met de hel die diëten heet en met liefde afviel: “Love your Body is een boek vol eerlijke verhalen geworden, zonder schaamte en met heel wat humor. Het is mijn missie om hier zoveel mogelijk vrouwen mee te inspireren om weer van zichzelf en hun lijf te houden. Met de Oh Wauw Movement wil ik vrouwen aanmoedigen lief te zijn voor zichzelf én andere vrouwen.”

In het boek staat een QR-code die je toegang geeft tot een online cursus van Elisa Schipper. Wil je graag een exemplaar van het boek ontvangen? Geef dit bericht een hartje op Facebook of Twitter. De drie gelukkigen ontvangen van Elisa zelf een gesigneerd exemplaar.

Cookieinstellingen