Wasstraat de Meern ook in 2022 omgetoverd tot Kerst Experience

Foto: Pixabay

Met de kerstdagen voor de deur is De Wasstraat De Meern van begin december tot en met 6 januari 2022 omgetoverd tot een Winter Wonderland. Om rondom de feestdagen de medemens een hart onder de riem te steken, gaat er bij elke wasbeurt een donatie naar Voedselbank Leidsche Rijn.

Van lampjes tot kerstbomen en van kerstmuziek tot warme koffie terwijl je wacht, aan alles is gedacht in dit winterse paradijs. Naast dat je auto weer blinkend schoon voor de deur komt te staan, doneert De Wasstraat De Meern wederom de laatste twee weken van het jaar per wasbeurt 1 euro aan de Voedselbak Leidsche Rijn. En alle bezoekers van de Wasstraat krijgen een voucher waarmee ze 20% korting krijgen op een Nordmann kerstboom bij Pels Kerstbomen in Harmelen.

Cookieinstellingen