Scholieren maken kunstwerk op te slopen gebouw Willibrord

Foto: Willibrordschool

Na de herfstvakantie begint de sloop van het achterste gedeelte van de Willibrordschool in Vleuten. Daarna start de aanbouw van het nieuwe gedeelte zodat alle kinderen weer in één gebouw gaan passen. Als afscheid van het oude gedeelte is iets leuks bedacht.

Om de kinderen te betrekken en op een ludieke manier afscheid te nemen, mogen de ruim 750 leerlingen van de school hun zelfportret/ afbeelding schilderen op de muren of deuren van het gebouw. Het is een mega operatie: de oudste leerlingen zijn bovenaan begonnen op steigers en de komende week maken de laatste groepen hun kunstwerk af.  Aan het einde van de week is de eregalerij klaar en dan zal na de herfstvakantie de sloop beginnen.

Reacties

Cookieinstellingen