Diner, performances en dialoog aan tafel bij Resto VanHarte

Foto: Resto VanHarte

Resto VanHarte, Utrecht in Dialoog en festival Women’s voices organiseren verbindend diner op vrijdag 28 oktober in Parkwijk

Wat is thuis voor jou? Wat maakt dat jij je ergens thuis voelt? Hoe zien anderen ’thuis’? Tijdens deze feestelijke avond laten we ons inspireren en ontmoeten we elkaar onder het genot van een heerlijke maaltijd van Resto VanHarte, goede gesprekken en pakkende performance van Randa Awad en Wendy Smit. Het evenement vindt plaats in Buurtcentrum Bij de Buren, Eerste Oosterparklaan 76 in Parkwijk.

Aftrap week van de dialoog

Deze bijeenkomst luidt tevens de start in van de Week van de Dialoog. We nodigen we je uit om op ontdekking te gaan en mensen buiten je eigen bubbel te ontmoeten. Het thema van de week is ‘Thuis!’. In de verschillende gesprekken onderzoeken we wat ’thuis’ betekent, hoe we dat vorm kunnen geven, en hoe we samen thuis kunnen zijn in Utrecht.

Thuis en de kracht van vrouwen

Met muziek van gospelzangeres Wendy Smit en de performance van Randa Awad vieren we deze avond de kracht van vrouwen, en hun rol in het maken van een ’thuis’ voor ieder. Deze kracht staat ook centraal in het programma Women’s Voices van Culture Connection ter gelegenheid van 900 jaar Utrecht, waar deze bijeenkomst onderdeel van uitmaakt.

“Samenkomen, inspirerende verhalen en muziek van vrouwen horen, ervaringen uitwisselen: dat hebben we nodig om samen verder te komen” – Gabriel Erlach.

Aanmelden

Kom je meegenieten? Meld je dan aan voor de maaltijd bij Resto VanHarte van 28 oktober via www.restovanharte.nl of 0900-9003030 (ma-vr 9-12 u). Voor het diner vragen we een bijdrage van € 7, met U-pas € 5. Een extra donatie is altijd welkom.

Programma

17:30 Inloop

18:00 Aftrap van de avond met welkom en een performance van Randa Awad

18:30 Samen eten en in dialoog, met optreden van Wendy Smit

20:00 Gezamenlijk afronden en delen van inzichten

20:30 Gezellig natafelen voor wie wil

21:00 Einde

Reacties

Cookieinstellingen