Stoepkrijtwedstrijd en fluitconcertje

Foto: Linda van den Hoogen

Deze Koningsdag zal vooral online en op afstand gevierd worden. In het hele land is er klokkengelui, een Wilhelmusmoment en een gezamenlijke toost. De stad Utrecht heeft tevens een eigen online programma. Zie hiervoor: https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2021/04/15/koningsdag-dodenherdenking-en-bevrijdingsdag-2021-in-utrecht/

Leidsche Rijn

In de ’t Zand wordt er samen gefloten. Bewoners van de wijk bedachten deze ludieke actie. Er zijn fluitjes uitgereikt om samen om 12.00 buiten te fluiten (naar Koningsdag!). Op de facebookpagina Woningsdag Leidsche Rijn kun je online je vrijmarktkleedje posten.

Vleuten en De Meern

De Oranjeverenigingen Vleuten en De Meern organiseren een stoepkrijtwedstijd voor kinderen. De tekeningen worden beoordeeld door een jury en de mooiste tekeningen krijgen een prijs. Inschrijving vooraf gewenst. Verder sluiten de Oranjeverenigingen Vleuten en De Meern zich aan bij het nationale vieringsprogramma met muziek en een gezamenlijke toost. Voor het dagprogramma zie links.

https://oranjevereniging-demeern.nl/

 

Programma Koningsdag 2021!

Reacties