Drijf-in Bios in Vleuterweide groot succes

Foto: FanWork Events

Afgelopen vrijdag en zaterdag was er in Centrum Vleuterweide wel een hele bijzondere bioscoop, namelijk een Drijf-in Bioscoop. Vanuit een bootje kon men al dobberend naar een film kijken, met een glaasje drinken en een bakje popcorn in de hand.

Rick Verkerk voorzitter van de winkeliersvereniging; “Als wijkwinkelcentrum willen wij onze klanten graag verrassen. Dit was een ludieke actie voor de trouwe bezoeker. De actie is opgezet in aanloop naar het tienjarig bestaan van het winkelcentrum én de bootjes zorgden ervoor dat 1,5 meter regel makkelijk gehandhaafd kon worden.”

Disney

In de weken voorafgaand aan het evenement konden klanten van het winkelcentrum een gratis bioscoopkaartje ontvangen als men boodschappen deed in het winkelcentrum. Op vrijdag was de film The Shallows te zien en op zaterdag draaide de Disney films De Kleine Zeemeermin en Vaiana. De actie was een enorm succes en diverse omwonenden bekeken de films vanaf hun balkon.

10 jaar

Op 10 oktober 2020 bestaat Centrum Vleuterweide 10 jaar. In aanloop naar dit jubileum worden een aantal evenementen en campagnes opgezet om de trouwe bezoekers van het winkelcentrum in het zonnetje te zetten én om de omgeving te attenderen op de positieve ontwikkelingen in en rondom het winkelcentrum. Zo opende recent Café de Burcht en Restaurant Marti haar deuren en verplaatste en vernieuwde Sport Leidsche Rijn en Non Stop Fashion hun winkels. In oktober zal Juwelier Meijst haar nieuwe winkel openen. Meer informatie is te vinden op www.centrum-vleuterweide.nl.

Reacties