Zelfoogsttuin Moestuin de Haar spaart voor ontvangstruimte

Foto: Moestuin de Haar

Moestuin de Haar is een zelfoogsttuin waar zogeheten ‘oogstaandeelhouders’ welkom zijn om elke week zelf groenten te komen oogsten. Samen met een team van vrijwilligers en stagiairs zorgt Simone voor het behoud, herstel en onderhoud van deze historische tuin vlakbij Kasteel de Haar.

Op 1.5 hectare teelt tuinder Simone Visser volgens de principes van de biologische landbouw zo’n 55 verschillende soorten groenten, kruiden en kleinfruit. Wat echter ontbreekt bij de moestuin is een ontvangstruimte voor de bezoekers waar ook de vrijwilligers gebruik van kunnen maken om even wat te drinken of te lunchen.

Crowdfunding

Om dit in 2020 wel te realiseren is de moestuin een crowdfunding gestart. Er zijn verschillende prachtige beloningen die je de moestuin laten beleven, voelen en proeven beschikbaar voor de donateurs die helpen om het doel te behalen. Meer over de crowdfunding en wat je er voor terug kan krijgen kun je zien op www.crowdaboutnow.nl/moestuin-de-haar. Wil je eerst wat meer weten over de moestuin en hoe dat werkt dan kun je de eigen site van de moestuin bekijken: www.moestuindehaar.nl.

Cookieinstellingen