“Dit is zo’n concert dat je je na jaren nog kan herinneren”

Foto: Azotod

Afgelopen zaterdag kon Azotod aan de Meerndijk in De Meern na 100 dagen eindelijk weer een concert organiseren. En dat werd een memorabele dag. Bezoekers waren stuk of stuk enthousiast. Eén bezoeker zei: “Dit is zo’n concert dat je je na jaren nog kan herinneren”.

Een zaal waar normaal gesproken 600 bezoekers staan te dansen was omgetoverd tot een intieme huiskamer met tafels en stoelen. Dat pakte zeer goed uit! De sfeer, het geluid en de band Smokin’ Beaver maakte dit tot een bijzonder concert. Zaterdag 27 juni gaat Azotod dit weer doen. Dit keer met Rafael Hekker en zijn band. Heb je Smokin’ Beaver gemist? Dat is dit je kans om een bijzonder concert mee te maken!

Engelstalige luisterpop

De Utrechtse gitarist singer songwriter Rafaël Hekker is al meer dan 3 decennia actief als artiest. Deze finalist van de Grote Prijs Van Nederland (2001) maakte een aantal cd’s waarvan See Things My Way, Blue Mantra en het vorig jaar uitgebrachte overzicht Recovered op verschillende downloadplatforms is te beluisteren. De songs die hij speelt is engelstalige luisterpop en met zijn karakteristieke stem en ingehouden spanning houdt hij je geboeid tot het eind.

Tickets verkrijgbaar via:
Middag Sessie | Deur open 15:30 uur | Aanvang 16:00 uur
Avond Sessie | Deur open 19:30 uur| Aanvang 20:00 uur

Cookieinstellingen