Marcel is op zoek naar ideeën en wensen van jongeren voor hun buurt

Foto:

Door de coronacrisis is er veel veranderd, ook voor de jeugd in onze stad. Door de lockdownmaatregelen en geannuleerde activiteiten is het voor Marcel Vonk als woordvoerder Jeugd in de gemeenteraad op dit moment lastiger dan normaal om met kinderen en jongeren in gesprek te gaan.

Hij wil heel graag weten welke ideeën en wensen zij hebben voor hun stad en buurt. Zeker nu tijdens corona, maar ook voor daarna. Kinderen lobbyen niet voor hun belangen, dus vindt hij het belangrijk zelf actief op zoek te gaan naar hun stem.

Video

Kennen jullie kinderen en/of jongeren die het leuk zouden vinden om hun ideeën voor hun buurt met hem te delen? Voor hen is een vrolijke korte video https://www.youtube.com/watch?v=O0o1BSxwoJc gemaakt. Zou je deze aan hen willen laten zien, en hen vragen hun ideeën op te sturen of hierbij helpen? Het mag over alles gaan wat met de stad en buurt te maken heeft. En in de vorm die het beste bij het kind of de jongere past. Van een Instagram DM tot een stoepkrijttekening.

Meer info

Wat gaat Marcel met de ideeën van de Utrechtse jeugd doen? Hij kijkt graag of er mooie ideeën tussen zitten waar GroenLinks in de Utrechtse gemeenteraad iets mee kan in de Utrechtse politiek. Afhankelijk van wat hij opgestuurd krijgt, zoekt hij naar de beste vorm om de ideeën te bundelen. Marcel is te bereiken via 06-22266523, [email protected], @VonkMarcel op twitter en @MarcelVonk op instagram.

 

Reacties