FC Utrecht komt langs in Leidsche Rijn voor de voedselbank

Foto: FC Utrecht

Op dit moment komt de Voedselbank Utrecht vooral houdbare producten tekort om te kunnen uitdelen. FC Utrecht heeft de afgelopen weken met de FCU Drive Through en FCU Drive In’s zeker duizenden dozen weten te vullen voor de Voedselbank. Helaas zijn er nog steeds grote tekorten. Daarom gaat FC Utrecht opnieuw een FCU Drive In organiseren.

En daar hebben ze iedereen voor nodig! De voetbalclub roept bewoners van Parkwijk en Hoge Weide op om thuis zoveel mogelijk houdbare producten te verzamelen. FC Utrecht komt deze dan gewoon ophalen, op donderdag 7 mei vanaf 13.00 uur. Dit kan allemaal zonder dat je de deur uit hoeft, want de FC Utrecht-bus is omgetoverd en rijdt door de wijk. Je hoort ‘m waarschijnlijk vanzelf! Als je de bus aan hoort komen – daar zorgen ze wel voor op die bus – dan kun je een big shopper op andere tas met houdbare spullen aan de weg zetten. Wel goed zichtbaar, zodat ze niks over het hoofd zien.

FC Utrecht de producten op zo’n veilig mogelijke manier inzamelen en doen dit dan ook allemaal volgens de richtlijnen van het RIVM.

Hoe werkt het?
Stap 1. Verzamel zoveel mogelijk lang houdbare producten
Stap 2. Deel dit bericht met je wijk/straat
Stap 3. Luister 7 mei vanaf 13.00 uur of je de FC Utrecht-bus hoort
Stap 4. Zet de lang houdbare producten aan de straat
Stap 5: Controleer of ze de producten niet over het hoofd hebben gezien

Cookieinstellingen