Midzomeravondconcert in de Vlinderhof in het Máximapark

Foto: Vlinderhof

Inmiddels een traditie: op de langste zaterdag van het jaar organiseert Vlinderhof een Midzomeravondconcert. Dit jaar is dat op zaterdag 22 juni. Het wordt een ‘special edition’ want de Vlinderhof viert dit jaar haar vijfjarig bestaan.

De Vlinderhof is een aparte tuin in het Máximapark, ontworpen door de internationaal beroemde architect Piet Oudolf. Deze ontwerper is zo vermaard dat de Vlinderhof in het Máximapark touringcars vol toeristen trekt, van Amerikanen tot Japanners. Een midzomeravondconcert in deze tuin is dan ook extra bijzonder.

Tuindiner

En dit jaar dus een jubileumeditie. Met niet alleen een gratis toegankelijk jubileumconcert met drie bands, maar ook een sfeervol tuindiner. Om 17.00 ben je welkom voor een feestelijk aperitief, waarna je tot 19.00 uur kunt genieten van een heerlijk driegangentuindiner. Er wordt zoveel mogelijk met lokale producten gewerkt (vegetarisch en niet-vegetarisch). Tickets kosten 59 euro voor volwassenen en 39 euro voor kinderen. De bijdrage komt ten goede aan een beheergebouw voor de vrijwilligers die de tuin onderhouden, waar ook onderhoudsmateriaal opgeslagen kan worden en toiletvoorzieningen voor bezoekers worden aangelegd.

Bloeiend buitenpodium

Maar ook als je niet naar het diner komt ben je van harte welkom in de Vlinderhof die avond, want om 20:00 uur start het midzomeravondconcert op het mooiste bloeiende buitenpodium van Utrecht en omstreken. Drie bands treden in verschillende samenstellingen op. Dit jubileumconcert is gratis toegankelijk. Drankjes en hapjes worden verkocht tegen een kleine vergoeding; ook hiervan komt de opbrengst ten goede aan onderhoud van de Vlinderhof.

Mooi weer

Neem een kleedje of tuinstoel mee of plof neer in het gras: er zijn geen stoelen aanwezig. Natuurlijk hoopt de organisatie op mooi weer maar als de weersverwachting slecht zal zijn, maken ze uiterlijk donderdag 20 juni via social media bekend of het doorgaat. Meer info en kaartjes voor het diner vind je hier: www.vlinderhof.com.

 

Cookieinstellingen