Podium Hoge Woerd presenteert nieuw theaterprogramma

Foto: Guido Bosua

Op zaterdag 18 mei start Podium Hoge Woerd de online kaartverkoop van het nieuwe theaterprogramma 2019-2020. Vanaf maandag 13 mei is het nieuwe theaterprogramma online te bekijken.

De kaartverkoop start zaterdag 18 mei om 10.00 uur ’s ochtends de kaartverkoop via de site van Podium Hoge Woerd. In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt de kaartverkoop alleen online plaats en niet via de balie van Castellum Hoge Woerd.

Divers programma

Het nieuwe programma is zeer divers: van uitdagend cabaret door bekende namen als Pieter Derks en Ali B tot verrassend jong cabarettalent, waaronder Glodi Lugungu en Anne Neuteboom. In het nieuwe muziekprogramma brengen verschillende artiesten een ode, zoals Sven Ratzke met een intiem programma over David Bowie. Bezoekers kunnen zich laten meevoeren door indrukwekkende theatervoorstellingen, waaronder The Bright Side of Life van Theater Utrecht en New Dutch Connections en aangrijpende dans van Korzo producties. Ook lokale gezelschappen uit Utrecht en Leidsche Rijn een belangrijke rol, van de nieuwe dansvoorstelling Shake Shake Shake van De Dansers tot het cabaretduo OldenHermanns.

Nationaal Theaterweekend

Podium Hoge Woerd nodigt bezoekers uit om in het theater aan een reis te beginnen, waarvan ze de eindbestemming niet kennen, bijvoorbeeld door een bezoek te brengen aan het Nationaal Theaterweekend. De titels worden pas in het najaar bekend gemaakt. Of door extra voordelig vier dans- of theatervoorstellingen te bezoeken met de actie Kijk meer!

Context

Voorafgaand en na afloop van de voorstellingen vinden er regelmatig inleidingen en nagesprekken plaats met de acteurs of regisseurs. Ze geven context, extra achtergrondinformatie of uitleg over het maakproces. Ook de dansintroducties tijdens de DansDonderdagen door dansjournalist Lisa Reinheimer gaan door tijdens het nieuwe seizoen.

Cookieinstellingen