Doneren voor de nabestaanden

Foto: CR

Bij het schietincident van afgelopen maandag is een inwoner van Leidsche Rijn omgekomen. Hij was trainer bij DESTO. Een betrokken ouder is nu een geldinzamelingsactie begonnen voor de nabestaanden.

Zij schrijft in haar motivatie: “Tot ons groot verdriet is ‘onze’ Rinke omgekomen bij het schietincident. Het is ongelooflijk en onvoorstelbaar. We zijn er allemaal stuk van en het raakt ons enorm. Op dit moment is er gelukkig heel veel persoonlijke aandacht voor de nabestaanden. Het is niet te bevatten wat dit betekent voor zijn directe nabestaanden. Naast het persoonlijke gemis zal dit ongetwijfeld ook nog financiële consequenties hebben. Sommige kunnen we direct al overzien en andere kunnen we ons nu nog helemaal geen beeld bij vormen. Het verdriet en gemis kunnen we niet wegnemen. Maar we kunnen wel proberen om te voorkomen dat er financiële problemen komen, of dat er zorgen over financiën ontstaan voor de directe nabestaanden van Rinke.
Rinke heeft altijd veel betekent voor Desto. Laten wij nu als Desto iets betekenen voor zijn gezin!”

De betrokken ouder roept iedereen op mee te helpen en een kleine bijdrage te doen. Dat mag vanzelfsprekend ook van buiten DESTO, schrijft ze erbij.
Via deze link kun je een donatie doen: donerenvoordenabestaanden

Cookieinstellingen