Landelijke Opschoondag: Sander en zijn dochters deden mee

Foto: MB

Vandaag is het Landelijke Opschoondag: op veel plaatsen in het land gingen mensen aan de slag om zwerfvuil op te ruimen. In De Meern ging Sander Blok met zijn dochters Sera en Rona aan de slag.

Om tien uur vanochtend was het verzamelen bij Azotod. Alle opschoondeelnemers kregen een grijpstok om afval op te rapen en een vuilniszak. Zo’n dertig mensen hadden zich vanochtend daar in De Meern verzameld en gingen aan de slag. Sander met dochters Rona en Sera van 5 en 7. “Eigenlijk zijn ze er nog iets te jong voor, maar wij willen dat ze zich realiseren dat je je troep niet zomaar op straat kunt gooien. Daarom doen ze mee. Ja, en voor de patat die is beloofd na afloop”, lacht Sander. Hij liep met zijn meiden door de Mauritslaan en het Mauritspark.

Volle vuilniszakken

Op meerdere plekken kwam je mensen in fluorescerende hesjes tegen met een grijpstok, op zoek naar afval. Tientallen volle vuilniszakken werden vandaag verzameld. En veel deelnemers verbaasden zich over de hoeveelheid rotzooi die zomaar op straat ligt…..

Reacties

article
19592
Landelijke Opschoondag: Sander en zijn dochters deden mee
Vandaag is het Landelijke Opschoondag: op veel plaatsen in het land gingen mensen aan de
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/03/23/landelijke-opschoondag-sander-en-zijn-dochters-deden-mee/
2019-03-23T17:47:58+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/03/23173736/IMG_1046.jpg
opschoondag De Meern
Algemeen, Gemeente, Goed nieuws