Vrijdag is er een stille tocht

Foto: CR

De verschrikkelijke gebeurtenis van afgelopen maandag op het 24 Oktoberplein heeft Utrecht in het hart geraakt. Op vrijdagavond 22 maart om 19.00 uur is er een stille tocht waarbij gevoelens en emoties kan delen, en respect en medeleven kan tonen aan de getroffenen en hun nabestaanden.

De stille tocht begint rond 19.00 uur vanaf de omgeving Jaarbeursplein. Iedereen kan vanaf 18.30 uur verzamelen. Vanaf het Jaarbeursplein lopen we samen via de Graadt van Roggenweg naar het 24 Oktoberplein. Hier kan iedereen bloemen neerleggen op de gedenkplaats. Daarna lopen we terug naar het plein of gaan onze eigen weg.

Advies is om lopend, met de fiets of het openbaar vervoer naar de Jaarbeurs te komen. Deelnemers wordt gevraagd witte of rode bloemen mee te nemen.

Reacties

0