Nationale pannenkoekendag in winkelcentrum Vleuterweide

Foto: CV

Vrijdag 22 maart is het nationale pannenkoekendag. In winkelcentrum Vleuterweide is ‘koning Pannenkoek’ uitgenodigd om die Hollandse delicatesse te bakken.

Op Nationale Pannenkoekendag bakken kinderen op school pannenkoeken voor ouderen in de buurt. Koning Pannenkoek staat vrijdag van 15.00 tot 19.00 uur pannenkoeken te bakken. Deze zijn geheel gratis voor de bezoekers van het winkelcentrum. En dat niet alleen: voor elke pannenkoek die gebakken wordt doneert Centrum Vleuterweide een euro aan het Ouderenfonds. Dus door een pannenkoek te eten draag je al een steentje bij. Hoe makkelijk kan het zijn!

Opschoondag

Winkelcentrum Vleuterweide doet ook mee aan de Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart. Het doel: een zwerfafvalvrij winkelcentrum. Buurtbewoners en winkeliers houden een ‘clean up walk’: een uur lang steken ze gezamenlijk de handen uit de mouwen. Het centrum zorgt voor materialen en koffie en thee. Je kunt je aanmelden via [email protected] of jezelf op ‘gaat’ zetten in het Facebookevenement opschoondag .

Er wordt om 12 uur verzameld bij Restaurant Passie.

Reacties

article
19500
Nationale pannenkoekendag in winkelcentrum Vleuterweide
Vrijdag 22 maart is het nationale pannenkoekendag. In winkelcentrum Vleuterweide is ‘koning Pannenkoek’ uitgenodigd om
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/03/19/nationale-pannenkoekendag-in-winkelcentrum-vleuterweide/
2019-03-19T15:07:10+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/03/19150631/Schermafbeelding-2019-03-18-om-10.46.19.png
Pannenkoekendag Vleuterweide
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws