FoodExplore opent volgende week vernieuwde kinderhoek

Foto: FoodExplore

Weet u nog, een paar maanden geleden? Restaurant FoodExplore in The Wall sloot de kinderhoek omdat ouders er met elkaar op de vuist waren gegaan.

Een kinderhoek in een restaurant is doorgaans een uitkomst voor mensen met kleine kinderen. De kinderen kunnen spelen terwijl de rest van het gezelschap relaxed kan tafelen. Een paar maanden geleden liep het echter uit de hand: ouders raakten slaags met elkaar en zelfs de politie kwam er bij. Aanleiding was waarschijnlijk onenigheid tussen de kinderen. De kinderhoek van FoodExplore ging dicht.

Nieuw en fris

Het goede nieuws is nu: volgende week gaat ie weer open na een grondige verbouwing. Die verbouwing stond toch al in de planning, maar was wat naar voren gehaald. Alles is nieuw, strak en fris. De kinderhoek was aan vernieuwing toe, aldus een woordvoerder van FoodExplore. De verbouwing stond eigenlijk voor de zomer gepland maar is wat naar voren gehaald voor een in alle opzichten frisse doorstart…

 

'

Reacties

article
19503
FoodExplore opent volgende week vernieuwde kinderhoek
Weet u nog, een paar maanden geleden? Restaurant FoodExplore in The Wall sloot de kinderhoek
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/03/20/foodexplore-opent-volgende-week-vernieuwde-kinderhoek/
2019-03-20T14:58:55+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/03/19155618/IMG_0947.jpg
kinderhoek FoodExplore
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws