Scouting Vleuten voor vierde keer doelwit vandalen

Foto: Facebook Scouting Ridderhofgroep

Afgelopen weekend is er voor de vierde keer in een half jaar ingebroken bij de scouting in Vleuten. Vandalen richtten een ravage aan in het scoutinggebouw aan de Componistenlaan.

De doelstelling van de scouting is onder andere de leden een plezierige vrije tijd bieden. “Een deel van de missie is de leden met respect voor zichzelf en de omgeving hun eigen grenzen te laten verkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen”, zo is te lezen op de Facebookpagina van de scouting. “Helaas  heeft niet iedereen dezelfde scoutinggedachte. Er zijn vandalen die geen respect hebben voor zichzelf, elkaar en voor hun omgeving.”

Indoor speelhal

Een deel van de kinderen kon door de aangerichte troep niet in het clubhuis terecht. Een indoor speelhal zette de deuren voor deze kinderen open zodat zij toch een leuke tijd konden hebben. De vrijwilligers van de scouting waren veel tijd met het opruimen van de rotzooi en met schoonmaken.

'

Reacties

article
18547
Scouting Vleuten voor vierde keer doelwit vandalen
Afgelopen weekend is er voor de vierde keer in een half jaar ingebroken bij de
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/01/28/scouting-vleuten-voor-vierde-keer-doelwit-vandalen/
2019-01-28T10:49:57+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/01/28104807/IMG_9903.jpg
scouting Vleuten inbraak
Algemeen, Geen categorie