Er komt een enorme fietsmegastore in The Wall

Foto: Mantel

Fietswinkel Mantel opent in het voorjaar van 2019 een superstore van 4.000 vierkante meter in The Wall.

Het is de derde megastore van Mantel; de andere winkels zijn gevestigd in Arnhem en Den Bosch. Mantel is een begrip voor wielrenners en mountainbikers, en biedt zo’n beetje alles aan fietsen en de nodige accessoires, inclusief testbaan in de winkel om fietsen te testen. En je kunt je keuze rijklaar mee naar huis nemen.

Superstores

De directeur van Mantel, Dick Mantel, vertelt graag over het gemak van de superstores: “De fiets een belevingsproduct. Als je dan wilt slagen moet je het product zien, aanraken en testen. Omdat we er voor elke fietser willen zijn hebben we een groot winkeloppervlak nodig. Daarom hebben we superstores. Met een groot assortiment, klaar om getest te worden.” Over The Wall zegt hij: “Die locatie is makkelijk bereikbaar en heeft ook ruim voldoende parkeergelegenheid. En dan is het hele gebouw ook nog goed zichtbaar voor al het verkeer op de A2. Wie verlangt er nu niet naar een fiets als je weer eens in de file staat?”

Reacties

article
18095
Er komt een enorme fietsmegastore in The Wall
Fietswinkel Mantel opent in het voorjaar van 2019 een superstore van 4.000 vierkante meter in
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2018/12/22/er-komt-een-enorme-fietsmegastore-in-the-wall/
2018-12-22T10:25:18+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2018/12/22102413/mantel.jpg
Mantel The Wall
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws