Mooi nieuw restaurant: One24

Foto: Carlton

Oké, het is nét buiten Leidsche Rijn, maar te leuk en mooi om niet even te vermelden: de transformatie van het Carlton President in Maarssen is voltooid. Dat betekent onder andere een prachtig nieuw restaurant.

(advertorial)

Met de opening van het nieuwe restaurant One24, de extra vergaderzaal genaamd Glass Room en de gerestylde lobby is de transformatie van Carlton President voltooid. In een eerdere fase werden 115 hotelkamers, 9 vergaderzalen, brainstormruimtes en congreszaal ook compleet getransformeerd naar het nieuwe concept. Er wordt gekeken met een vernieuwende, frisse blik naar werken waarbij plezier voorop staat. De verrassende combinaties en concepten zijn in alle ruimtes terug te zien in het design.

Gezond eten

 Carlton President is de manier om via invloeden uit de natuur en de stad een omgeving te creëren die aanzet tot ontmoetingen en uitwisseling van ideeën. Hier worden gasten geholpen om via gezond eten, mooie conferentiezalen, hoogwaardige hotelkamers en bijzondere flexwerkplekken en ontmoetingsplekken in One24 een zeer productieve werkdag te hebben.

Hernieuwde ontmoetingsplek

One24 brengt mensen, stijlen, sferen en verschillende keukens samen. Het is de hernieuwde ontmoetingsplek voor zakelijke gasten, Utrechters, internationale gasten en dagjesmensen. Het restaurant heeft een internationale menukaart met invloeden vanuit de Mediterrane keuken, vermengd met Midden-Oosterse invloeden. Mooie tradities en nieuwe trends verwerkt in lekkere gerechten bomvol voedingsstoffen en kleuren, die meebewegen met de seizoenen.

Favoriete plek

General Manager Bart Blikman: “Ik ben trots op de voltooiing van deze belangrijke fase in onze totale transformatie. Het is bijzonder om te zien hoe elke gast zijn of haar favoriete plek in One24 uitzoekt om daar het beste uit de dag te kunnen halen en vol energie weer op pad te gaan.” Het kenmerkende pand van Carlton President ligt vlakbij de A2 en station Maarssen.

Hotel Collection

Carlton President hoort bij de Carlton Hotel Collection. Alle hotels kenmerken zich door hun eigen unieke stijl en identiteit, en hebben die bijzondere warme, gastvrije sfeer met elkaar gemeen. In het voorjaar 2019 opent de groep haar 10e hotel in Edinburgh: Market Street Hotel.

Reacties