Vanaf middernacht voor de deur

Foto: MB

Vanaf 12 uur vannacht zaten ze voor de deur, Rutger Bos en zijn zonen Roderick (9), Robin (14) en Jan-Uuk (17). De eerste klant kreeg immers een gratis pak bij Only for Men in Leidsche Rijn Centrum, de tweede betaalde een tientje en de derde twintig euro.

De familie Bos was het eerst. “Wij hebben zo drie pakken voor dertig euro, dat is voor ons een heel goede deal. En een nachtje voor de deur zitten waard”, aldus vader Bos. De jongste van 9 heeft vandaag studiedag en vond het wel een mooi avontuur. Zijn maat hebben ze niet bij Only for Men, dus daar hoefde hij het niet voor te doen. Stoeltjes, slaapzakken en eten en drinken waren mee, dus het was te doen, hoewel de heren Bos er wel een beetje slaperig uitzien…

35 klanten

De openingsactie van de nieuwe herenmodezaak in Leidsche Rijn Centrum hield in dat elke volgende klant een tientje meer betaalde, en dat tot en met 35 klanten. Dat aantal stond om half tien nog niet voor de deur. Na de familie Bos arriveerde Niels Koenders om half zes, hij heeft een pak voor dertig euro. “Ik sta toch altijd om 5 uur op, dus ik dacht ‘ik kan altijd even gaan kijken’.” Pas vanaf 9 uur werd het echt druk voor de deur. Eenmaal binnen, om half tien, werden de wachtenden warm ontvangen door tal van verkopers die iedereen in een pak hielpen.

Officiƫle opening

De officiƫle opening van de nieuwe herenmodezaak in Leidsche Rijn Centrum is vanmiddag om 15.00 uur met Hans Kraay junior. Er wordt vanochtend nog volop gewerkt om de laatste puntjes op de i te krijgen.
De komende weken zijn er nog meer openingsacties.

Cookieinstellingen