Play-in zoekt figuranten voor promotiefilmpje

Foto: The Wall

Jump-in, het indoor trampolineparadijs in The Wall, zoekt figuranten voor een promotiefilmpje. Ook Climb-in, eveneens in The Wall, zoekt figuranten die lekker willen klauteren.

In de week van 24 september vinden er opnamen plaats voor onder andere een bioscoopreclame voor Play-in, waar Jump-in en Climb-in bij horen. Op maandag 24 september begint de week met opnamen in Jump-in. Dinsdag 25 september zijn er opnamen in Climb-in. Op beide dagen beginnen de opnamen om 17:00. Op 28 september zijn er vanaf 16:00 opnamen in het indoor speelparadijs.

Bioscoopreclame

Woordvoerder Micha Reij over deze opnamen: “Wij zijn nu enkele maanden open en zullen binnenkort onder andere in bioscopen in Utrecht een commercial uitzenden. Tevens hebben wij meer algemeen beeldmateriaal nodig. Hiervoor willen wij geen acteurs inzetten, maar onze fans, trouwe bezoekers en wellicht nieuwe bezoekers de kans geven om te schitteren op het grote doek.”

Tricks

Lijkt dat je wat, figureren in zo’n filmpje? Dan kun je je opgeven. En je hoeft absoluut geen professional op de trampoline zijn, maar als je echt een paar goede tricks kent kan je dat aangeven in je aanmelding. De minimumleeftijd om deel te nemen is vier jaar. Play-in zoekt ook tieners en twintigers. Er zijn geen eisen qua ervaring met figureren.
Op dinsdag 25 september zijn de opnamen in de Climb-in. De leeftijdseisen zijn hier gelijk aan die van maandag. Je kunt je voor beide dagen opgeven; het is wel belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt. De opnameweek wordt op vrijdag 28 september afgesloten met de opnamen in het indoor speelparadijs. Deze zijn in twee sessies.

Aanmelden

Opgeven kan door naam en leeftijd, aangevuld met een recente foto en eventueel vermelding van speciale jump-vaardigheden, voor 17 september 2018 te mailen naar [email protected]. Vermeld wel voor welke sessie je je wil opgeven!

Cookieinstellingen