Leer bridgen in Vleuten

Foto: DDS

Altijd al eens willen leren bridgen maar er nog nooit aan begonnen? In Vleuten start binnenkort een beginnerscursus.

Bridge is een leuk spel, onderhoudend en zelfs verslavend en iedereen kan het leren. Door te spelen bij een vereniging leer je veel mensen kennen, het is daarom een gezonde, sociale sport.

Laagdrempelig

Bridgeclub ‘Door Durf Sterk’ is een laagdrempelige vereniging, die is aangesloten bij de BridgeBond en speelt op donderdagavond in De Schakel in Vleuten. ‘Gezellig en sportief’ is het motto. Het is een club met veel enthousiaste, nieuwe leden die graag verder willen leren. DDS heeft dit jaar het succesvolle concept ‘Clubavond Light’ ontwikkeld, waarmee bridgers in een lager tempo en op ontspannen kunnen leren en oefenen om op een clubavond mee te spelen.

Beginnerscursus

Er worden verschillende soorten thema- en oefenavonden georganiseerd. Dit najaar start op donderdagavond 4 oktober een beginnerscursus onder leiding van een ervaren, gediplomeerde bridgedocent. Om mee te doen aan de beginnerscursus hoef je geen kaartervaring te hebben.

Interesse?

Meer informatie en aanmelden bij Joke Ederveen, [email protected], telefoon 06-46377226 of kijk op de website van Bridgeclub DDS, Vleuten. Loop anders eens binnen op de donderdagavond om de sfeer te proeven. Ook bridgers met meer of minder ervaring zijn welkom, je mag altijd een paar avonden meespelen om te zien hoe het bevalt.

Cookieinstellingen