VV De Meern met ‘Regionale Jeugdopleiding’ eindelijk op Facebook

Foto: Ahmed

VV De Meern, een voetbalvereniging met ruim 2000 leden, zat nog niet op Facebook. Nu is sinds vorige week de Facebookpagina geopend, en of wij dat even willen promoten.

Nou, voor een club als VV De Meern doen we dat wel. Zeker omdat deze vereniging heel goed bezig is. Zo kreeg de club onlangs de status van Regionale Jeugdopleiding. De jeugdopleiding voldoet hiermee aan de hoge kwaliteitseisen die binnen het Kwaliteit & Performance Programma van de KNVB gesteld worden.

Rinus Michels Award

VV De Meern is natuurlijk buitengewoon trots op deze erkenning voor de kwaliteit van haar jeugdopleiding. Het betekent dat de selectieteams van de voetbalclub op een hoog niveau spelen, de trainers over het juiste opleidingsniveau beschikken en dat de organisatie rondom het technisch kader op orde is. Eerder behaalde VV De Meern al de Rinus Michels Award in 2013, die staat voor ‘jeugdopleiding van het jaar van het Nederlands amateurvoetbal’.

32 van de 3000

Niet zomaar elke voetbalvereniging krijgt dit certificaat: slechts 32 van de ruim 3000 voetbalclubs in Nederland hebben de status Regionale Jeugdopleiding hebben. Dus daar willen wij best een beetje reclame voor maken! Liken dus die club op Facebook: www.facebook.com/vvdemeern

 

Cookieinstellingen