Allerlaatste Color Run op 9 september

Foto: Color Run

De allerlaatste Color Run is aangekondigd: op 9 september is de meest kleurrijke run voor het laatst bij de Haarrijnseplas. Kaartverkoop start woensdag 28 maart.

Je kunt voor het eerst kiezen of je vijf of tien kilometer wil lopen. The Color Run is ’s werelds eerste kleurenloopevenement en werd opgericht in maart 2011. Het doel van The Color Run is ‘gezondheid en geluk te bevorderen door mensen bij elkaar te brengen en samen deel te nemen aan de 5 gelukkigste kilometers van de wereld’. En het werkt: er vinden nu jaarlijks edities plaats in meer dan 300 steden in 40 landen.

Geluk en plezier

Maar in september dus voor het laatst hier bij ons. The Color Run draait niet zo zeer om je hardloopprestatie, maar om de ervaring en het plezier. Het is een run zonder tijdsregistratie, dus er zijn geen verliezers. Runners worden iedere kilometer gekleurd met een nieuwe vrolijke kleur. The Color Run kent maar twee regels:

  • 1Draag witte kleding aan de start,
  • 2Finish ondergedompeld in de vrolijkste kleuren!

Prijs

De overwinning wordt tijdens de party na de finish groots gevierd, waarbij ook een gezamenlijke kleurgooi plaatsvindt. Een feest vol met muziek, dans en de vrolijkste kleuren. De kaartverkoop start 28 maart om 12:00 uur. De prijs van een ticket wordt nog niet vermeld op de site van The Color Run, maar lag de vorige keer rond de dertig euro per persoon….

Cookieinstellingen