Sensational: vet feest in Azotod voor een goed doel

Foto: Azotod

De nieuwe editie van Sensational is dit jaar op 14 april in Azotod. En het belooft weer een groot feest te worden met één van de beste coverbands van Nederland: The Recipe.

De opbrengsten van het feest gaan zoals altijd naar een goed doel. Dit jaar is dat Make-A-wish Nederland. Deze stichting vervult de liefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. LC60 De Haar, die Sensational in Azotod organiseert, zet zich dan ook graag in voor dit mooie doel.

Een begrip

De jaarlijkse Sensational-feesten van LC60 De Haar zijn al een aantal jaar een begrip in Leidsche Rijn en omstreken. Vorig jaar is door bezoekers en sponsoren gezamenlijk ruim 10.000 euro opgehaald voor de KanjerKetting van de VOKK. Dit jaar is het thema Live met als dresscode ‘Old Skool Rock’. Liveband The Recipe is een van de beste coverbands van Nederland en speelt in hoog tempo hits van nu en classics uit de 90’s en 00’s.

Kaartverkoop gestart

Je kunt nu kaartjes kopen voor Sensational Live. Meer info en kaartjes: http://lc60.ladiescircle.nl/

Cookieinstellingen