100% Real Greek in De Meern leukste restaurant van het land

Foto: Ilias

Restaurant 100% Real Greek in De Meern mag op 5 maart een Gold Award ophalen tijdens een feestelijke show. de titel ‘leukste restaurant’ is binnen.

Die titel moet het gezellige restaurantje aan de Zandweg wel delen met andere restaurants, want het ging op het aantal mensen dat het restaurant een 9 of hoger gaven. En als je gemiddelde – ook al heb je niet de meeste stemmen – boven de 9 ligt, krijg je de Gold Award. Maar in Utrecht zijn alleen 100% Real Greek en Broadway American Steakhouse beoordeeld met zo’n hoog cijfer, dus genoeg reden om trots te zijn.

De Meern op de kaart

“Ontzettend leuk”, zo reageert eigenaar Ilias Papadopoulos. “En zeker omdat wij in De Meern zitten, niet eens in het centrum van Utrecht. Dat vind ik leuk voor ons, maar ook voor De Meern. Want De Meern mag wel wat leuker, dat gaat maar heel langzaam. En als iedereen nou weet dat je ook in De Meern heerlijk uit eten kunt…”
Ilias vertelt dat hij eigenlijk niet van plan was mee te doen met deze verkiezing. “We zijn in maart net een jaar open. Ik vind het wat vroeg voor zulke wedstrijden. Maar mijn neefje heeft ons opgegeven, met dit als resultaat. We zijn er heel blij mee en trots op.”

Welkomstdrankje

100% Real Greek wil de positieve uitslag van de verkiezing graag delen met de klanten die er komen. Iedereen die de medewerkers feliciteert met ‘100% verdiend’ krijgt een gratis welkomstdrankje. “En alle anderen eigenlijk ook”, lacht Ilias.

 

Cookieinstellingen