Kasteel de Haar zoekt het perfecte plaatje

Foto: de Haar

Kasteel de Haar is op zoek naar hét perfecte plaatje. Veel fotografen hebben het geprobeerd; het maken van de perfecte foto van het kasteel, het omringende park of de kasteeltuinen, maar helaas is het perfecte plaatje nog niet gevonden.

Tijd voor een frisse blik en wie kun je dan beter vragen dan kinderen? Daarom nodigt Kasteel de Haar kinderen tussen de 4 en 10 jaar uit om hun creativiteit los te laten, tijdens een spannende speurtocht en fotowedstrijd. De winnende fotograaf krijgt een echte Polaroid-camera voor nog meer fotoplezier. Daarnaast krijgt hij of zij de titel ‘junior fotograaf van De Haar’ en worden zijn of haar foto’s gedeeld op de social media-pagina’s van het kasteel.

Fotografieopdrachten

De fotowedstrijd loopt van 17 februari t/m 4 maart 2018. Dan kunnen kinderen meedoen met een speurtocht, waarbij ze verschillende fotografieopdrachten krijgen. Dankzij de speurtocht komen ze langs de mooiste plekjes van het kasteelpark, waar verschillende opdrachten op ze wachten. Er wordt gevraagd foto’s te maken, raadsels op te lossen en fotopunten op te zoeken. Zo leren ze veel over het maken van foto’s. Een leuk voorjaarsvakantie-uitje!

Cookieinstellingen