FoodExplore in the Wall: weer zo’n aanwinst!

Foto: MB

FoodExplore in The Wall opende een paar weken geleden stilletjes de deuren om er even in te komen en warm te draaien. Gisteravond gingen de deuren wagenwijd open tijdens de officiële opening.

FoodExplore is een groot restaurant met een stuk of twintig kleine restaurantjes er in, zo kun je het zien. Of als een overdekt foodtruckfestival, maar dan in goed geoutilleerde keukens in plaats van in opgeleukte busjes. FoodExplore zit op de eerste verdieping van The Wall, boven de Mediamarkt. De lokale pers was – samen met tal van relaties en leveranciers – uitgenodigd om te komen proeven, en dat deden we maar wat graag!

Mr. Shitoko

Elke keuken in FoodExplore bereidt gerechten uit een ander deel van de wereld. Zo hop je van SLA naar de Smokin’ Butcher, de Veggie Corner en Mr. Shitoko, om er maar een paar te noemen. Je kunt kiezen uit oesters, sushi, steaks, pizza’s, tapas, paella, flamenkuchen, pasta’s, patat, geroosterde eend, en noem maar op. We durven te stellen dat zo’n beetje alles er wel is, bij FoodExplore. Uiteraard konden wij niet alles proeven gisteravond, maar dat wat we hadden was overheerlijk en van uitstekende kwaliteit. Daar waren we het allemaal helemaal over eens.

Twee uur, één prijs

Het concept is dat je voor een vaste prijs twee uur lang alles mag eten en drinken dat FoodExplore biedt, behalve sterke drank en bepaalde bieren. Als die twee uur tekort zijn, kun je een uurtje bijboeken. FoodExplore is groot opgezet, met veel zitgelegenheid. Toch voelt het niet als een enorme hal, omdat alles is verdeeld in kleinere ‘restaurants’.
Wij vinden het een aanrader, zeker als je houdt van lekker eten van een goede kwaliteit. Nog een voordeel: je hoeft niet één gerecht van een menukaart te kiezen. Geen keuzestress dus!

En hadden we de toetjes al geroemd?

www.foodexplore.nl

Cookieinstellingen