Rake klappen bij poging tot scooterdiefstal

Foto: politie

Op zaterdag 30 april probeerden twee jongens een motorscooter te stelen. Twee groepen jongeren raakten vervolgens slaags.

Dit gebeurde zaterdagavond rond 21.00 uur. De eigenaar van de motorscooter stond met zijn vriendengroep bij het ‘rokershok’ naast het Amadeus Lyceum in Vleuterweide. Op het voetbalveldje ernaast stond een andere groep jongeren. Toen de groep van de scootereigenaar wilde vertrekken, werd de eigenaar van de scooter aangesproken door twee jongens uit de andere groep. Hij kreeg een vuistslag in z’n gezicht en de twee eisten het sleuteltje van de scooter. Ze deelden vervolgens meer klappen uit, maar het sleuteltje kregen ze niet. De vertrekkende jongeren kwamen op het kabaal af, waarna de twee potentiële dieven er vandoor gingen richting busbaan. Vervolgens raakten de twee vriendengroepen slaags.

De politie zoekt getuigen van dit incident. Beide verdachten zijn licht getint, 18 à 29 jaar, normaal postuur en kort zwart haar. Eén van hen droeg een lichte broek en een donkere jas, de andere droeg een jas met een capuchon.

Heb je iets gezien of weet je er meer van? Bel dan de politie: 0900-8844.

 

Cookieinstellingen