De spanning loopt op…..

Foto: KC

Veel fans zullen zaterdagnacht slecht slapen: zondag is de finale Feyenoord – FC Utrecht. Ook in Leidsche Rijn loopt de spanning op.

Café De Don aan de Meerndijk is in Leidsche Rijn de thuishaven van de Utrecht-supporters. Frans van Seumeren, grootaandeelhouder van FC Utrecht, kent de kroeg op z’n duimpje. Niet verwonderlijk dat café De Don zich stevig voorbereidt op de bekerfinale. De schildering van de FC Utrecht-kabouter met drie bekers prijkt al enkele weken op de buitenmuur. Er kan niet alleen in het café worden gekeken; er gaan ook vijf bussen met supporters naar Rotterdam. Deze vertrekken zondagmiddag om 14.00 uur bij De Don. Wij duimen voor een vrolijke thuisreis!

En bij bakkerij Neplenbroek in winkelcentrum Terwijde staan de FC Utrecht-tompoucen klaar. De deal met een Rotterdamse bakker is dat daar FC Utrecht-tompoucen worden uitgedeeld als Utrecht wint. Andersom krijgt bakkerij Neplenbroek Feyenoord-tompoucen opgestuurd om uit te delen als Feyenoord wint. Maar of die gretig aftrek zullen vinden…

Cookieinstellingen