Muziekproject TUNE IN van start in Cultuurcampus

07 okt , 12:36 Nieuws
20231218 tune in tivoli 30cm hr 27 foto maartje kuperus
Tune In
TUNE IN, het improvisatie- en compositieproject van Lister in samenwerking met Cultuur19 is van start gegaan. Op woensdagavonden (19:00-21:30) wordt er samen muziek gemaakt in de CultuurCampus, deelname is gratis. TUNE IN biedt een veilige plek om de grenzen op te zoeken, zowel op persoonlijk als muzikaal vlak.
In acht wekelijkse sessies onder begeleiding van professionele muzikanten worden samen composities gemaakt, waarbij er veel ruimte is voor improvisatie. De sessies vinden elke woensdagavond plaats van 19:00 tot 21:30 uur in de CultuurCampus. Het project loopt t/m 20 november en is al begonnen, maar iedereen is welkom om mee te komen doen.
TUNE IN is een initiatief van Lister voor mensen die door hun passie of talent voor muziek hun herstel willen bevorderen. Het is geschikt voor iedereen die samen muziek wil maken. In de sessies kunnen de deelnemers veel creativiteit kwijt. Eerdere ervaring of beheersing van een muziekinstrument is niet nodig om mee te doen en deelname is gratis. Geef je op bij Jordy Verduijn via [email protected].