Test een nieuwe reisapp en ontvang 100 euro reistegoed

Foto: flickr

Goedopweg zoekt enthousiaste inwoners van Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern om deel te nemen aan een test met een reisapp waarmee je je reis kunt plannen, boeken en betalen. Als je meedoet krijg je 100 euro reistegoed.

In Goedopweg werken de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat samen een goede bereikbaarheid en een gezonde leefomgeving in onze regio. Onder de vlag van Goedopweg wordt er al sinds begin 2015 aan nieuwe initiatieven gewerkt. Er worden nieuwe fietspaden aangelegd, het ov wordt geoptimaliseerd en automobilisten worden gestimuleerd om het wegennet zo te benutten dat het goed blijft doorstromen. Het doel: een leefbare en goed bereikbare regio Utrecht.

Bereikbare regio

Dit gebeurt met een mix aan infrastructurele maatregelen, het stimuleren van thuiswerken, groene golven voor zowel automobilisten als fietsers en het promoten van andere, slimme manieren van reizen. De regio Utrecht, waarvan de grenzen samenvallen met die van de provincie Utrecht, is de draaischijf van ons land wanneer het verkeer en vervoer betreft. Miljoenen reizigers zijn iedere dag weer op pad op dit kleine stukje Nederland. En dat maakt de bereikbaarheid van deze regio natuurlijk ontzettend belangrijk.

Meedoen?

Goedopweg zoekt nog enthousiaste bewoners uit Leidsche Rijn, Vleuten en de Meern die Tripps – zo heet de reisapp – willen testen in ruil voor 100 euro reistegoed. Meld je aan via tripps.nl/aanmelden/.

Cookieinstellingen